maanantai 28. huhtikuuta 2014

Reppurin laulu

"Karjalan mail kuldakägözet kukkuu"

Kerranki pilvinen kuva huoneen ikkunasta. Jos ihan tarkkaan
kattoo,ni voi nähä ku puut jo vihertää <3Tänään nähtiin kolme
sitruunaperhosta. Kuulema ensimmäisen perhosen näkeminen
ennustaa kesän: tästä kesästä ois sen mukaan tulossa
ilonen (JEE)! :)
Oon ollu kamalan ahistunu viime viikot näitten pääsykokeitten takia. Vähän pskana siitä, etten päässy NäTyllä jatkoon ja sit taas ahistunu siitä, että pitäis lukee. Jotenki lukio imi viimesetki mehut, en oo omaks ilokseni lukenu juuri mitään sen jälkeen, ku lukiossa opiskelin ja sieltä pääsin pois. VAKAVA:an viikko aikaa ja oon ehkä puolessa välissä ekaa artikkelia :D Mut viikko on kuitenki enemmä ku ei mitään. Nyt ku luen joka päivä jotaki, ni vielä ehtii. Sit se on herran haltuun, uskon et jos on tarkotettu niin, ni kyllä mie kouluun pääsen ;) Onneks kävin tänään A:n kanssa kahvilla. Se opiskelee luokanopettajaks ja jotenki sen kanssa juttelu valo minuun uskoo, et kyl tää tästä. En luovuta! Meen sinne kokeeseen lottoomaan vaikka, jos en muuta :)

Shakespeare, voi hyvän tähen siun kanssas,
miks kirjotat niin vammasia ja samalla yleis-
sivistykseen kuuluvia raivostuttavalla kielellä
kirjotettuja tekstejä?! Ärsyynnyn näistä
teksteistäs suunnattomasti :D Kyseisen
sankarin tekstien tekemiselläalotettiin A-L:n
kanssa syksyllä (yöks) ja tähän tää vuos sit
päättyy.
Oi ja voi. Teakki aiheuttaa päänsärkyä ja sydämentykytyksiä. Oon nyt lukenu Macbethin ensimmäisen kerran melkein kokonaan, tarkotus ois viimestellä kirja ennen nukkumaan menoa. Joka päivä ja koko ajan keksin jotaki muuta tekemistä, ettei tartteis lukea, ja tapaan ihmisiä, joita en oo aikoihin nähny. Toisaalta hyvä, koska kohta on kesä ja muutan täältä pois, mut kuitenki pitäs nyt priorisoida oikeesti tää homma, eikä vaa vältellä tätä. Tai ehkä alitajunta koittaa kertoo miulle jotain: ehkä vuos työelämässä ois tosiaan paikallaan :)

Niin tosiaan, muutan töitten takia HKI kesällä, suunnitelmissa ois vähän tehä joku "landemimmi maailmalla" -tyyppinen videoblogi siitä, ku oon "isolla kirkolla" pitemmän aikaa ku vaa viikon.. Mut saa nähä miten innostun ja miten on aikaa... Pitäis tutustuu tarkemmi tohon kännykän kameraan, kun ei parempaakaan oo tällä hetkellä tarjolla :) Julkisesti sanominen on kai lupaus...

Viimesetki jäät lähti viime viikon alussa ja harmitti, ku K ei ollu näkemässä. Sitä ahisti ikuisuuelta tuntuva talvi ja ois ollu jotenki hienoo, et se ois päässy näkemään, et kyl se aurinko paistaa risukasaanki ja kyllä se kesä sieltä tulee!!

Kuva Improliigan ottelusta, kuvassa H, TT ja minä. Harkeliini-
teemalla toteutettu impro kertoi Nunnista, joita Saatana
koetteli. Tällä improlla varmistettiin paikkamme liigan
finaalissa, joka taistellaan huomenna! :)
Tiistaina 22.4.-14 oltiin improliigan semifinaaliottelussa. Ollaan voitettu runkosarjassa neljästä ottelusta yks (koska yhessä tuomari laski pisteet väärin), mut voitettiin semifinaali, joten uskomatonta, et kuitenki ollaan finaalissa! Järjetöntä :D Mut ihan hyvillä mielin sinne. Viimesessä runkosarjan ottelussa oli huono energia ja otettiin kunnolla turpaan, mut meno oli kyllä ihan toista luokkaa sit tuolla semifinaalissa. Uskon vahvasti kyllä siihe, että TT teki kyllä osansa joukkueen jäsenenä. Jotenki miun mielestä me oltais oltu pulassa ja vailla sitä energiapiikkiä, mikä me panikoivasta ja lähes housuun paskovasta TT saatiin meiän joukkueelle. Oon sille kyllä tosi kiitollinen :) 

Niittylahen uimaranta 25.4.-14, kyllä avovesi ja auringonpaiste on maaginen
yhistelmä. Ensimmäinen kalastaja veneineen spotattu keskellä järvee samana
päivänä. Kohta on kesä!!
Pääsiäisviikon aikana suunniteltiin huppareihin logo. Mie ideoin, H toteutti niin pitkälle ku pysty ja äiti teki loput tarvittavat painoa varten. Viime viikolla käytiin tilauspaikasta hakemassa paidat kokeilemista varten ja perjantaina tehtiin tilaus. Toivottavasti sieltä nyt tulis tosi hyvät paidat! En malta oottaa :) Olin tosi tyytyväinen, että saatiin toteutettuu sellanen logo, missä otettiin vähän muiltaki tulleita ideoita huomioon ja sit kuitenki pääidea oli miusta tosi hyvä :) No tietysti ku se oli oma :D Mut mistään muusta ideapohjasta ei tullu sellasta "tää on just se" -fiilistä, toisin ku tästä.

Tilataidetta samalla rannalla, mistä aiempi kuva. H tosin
yritti sabotoida sitä tunkemalla noita mustia kiviä sekaan,
ikäänku en huomais :D
Keskiviikkona 23.4.-14 oltiin Kaupunginteatterin "Päästä irti - Irti Päästä" -ryhmän lämppäreinä. Laulettiin Even johdolla "Kalliolle Kukkulalle", "Oi Dai" ja "Jeesus ei tule oletko valmis" -biisit. Yleisö oli vähän hankala ja joitaki virheitä tuli, mut ei se mitään, esitettiin ne kuitenki :)) Sit perjantaina laulettiin avoimen yliopiston valmistujaisissa Oi Dai (opettajan tekemällä, miun mielestä täysin typerällä koreografialla, jonka tekemisessä loppu usko kesken kaiken) ja Reppurin laulu (uus kaunis karjalainen kappale, jota en aio unohtaa!). Siinä ruokaillessa biisien välissä juteltiin mm VAKAVA-kokeesta. Ahistus vaa paheni :D Ei mitään järkee siinäkää.. Mut onneks se on nyt lievittyny A:n kanssa jutellessa :)

Viikonloppuna kotosalla laitettiin simat pörisemään
sankkoon. Vappu on ylihuomenna, kotiin tosin pääsen
vasta viikonloppuna
Viime viikolla ja tällä viikolla ollaan vähän sekoiltu noitten aikataulujen kanssa. Jotenki ärsyttää sellanen, että sovitaan, et koulu alkaa vaikka ysiltä. Sit mene oottelemaan sitä opettajaa, joka ei kuitenkaan tuukkaa ajallaa ja hetken päästä selviää, että se oli unohtanu jonku kokouksen ja se oli menny sit sinne. Tääki päivä vaan jutusteltiin mukavia. Ootan jo vappuu, tää viikko on jotenki NIIN turha. Jotenki on improvisoitu niin kokonaan tää opintokokonaisuus, aikataulutus ja päivien koostumus, että en tiiä mitä sanoo. Raivostuttaa, mut toisaalta kai sitä ois päästettävä siitä kontrollista jollain tapaa. "Paskimmassa" tapauksessa sitä tajuais, että tässä on ärsyyntyny ihan turhaan ja tajuaa jonku helvetin ison asian joskus kymmenen vuuen päästä. Uskomatonta.

Tänään käytin V:tä Outokummussa tekemässä jälkiäänityksen Kuvan ja äänen opiskelijoitten lyhäriin. Voin kertoa, että Miikka Rekola on kyllä hieno mies! Hirveen läjän äänituotannollista hommaa on hoitanu yksin kotiin, ku lyhärin alkuperäsistä tekijöistä ei siihen oo ollu. Pakko nostaa hattua, vaikuttaa siltä, et se on sellanen, joka tulee vielä ittensä työllistämään tässä elämässä! :) 

Onneks tää kolmen päivän perseily on kohta ohi. Pitää vaan nyt käyttää tää kaikki aika lukemiseen pääsykokeisiin, niin on parhain. Koska ens viikolla oon pääsykokeissa, huhhu miten jännää, ja sit onki viimenen viikko kouluu, sitä mie ootan! Koska kaikki on ihanan tärkeetä ja hyödyllistä, on tavotteita ja suunnitelma!:)

Viimesen viikon ohjelma:
Ma: huppareitten nouto
Ma-Ti: vaellus
Ti: Lavastus -elokuvan (AmoO) ensi-ilta
Ke: Aikidon palaute, koulun yleiset päättärit, PIIP-improt ja kuoro-open miitti!
To: Vielä avoin
Pe: Kajaanin Kaupunginteatterille teatteriretki ja todistusten jako
La: Omat viralliset päättärit koulun saunalla
Su: Muutto

Vaikka ootan innolla loppua, ni on tunnelmat samalla haikeet kyllä. Jotenki tosi erilainen vuosi on ollu ja niin opettavainen kaikesta, vaikka ei sitä kaikkee vielä osaakkaa kertoo/määritellä :)) Nyt kuitenki näihin kuiin ja tunnelmiin!!

<3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti