keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tylypahka


  Story begins..

Rääkkylän kämppä, this is where the magic happened...
Pari viikkoa sitten irtisanoin ihanan 38 neliöisen kotini, jonka omin pikku kätösin (muutaman apurin kera) maalasin mieleisekseni. Kauhee ikävä kotiin, monet ilot ja surut siellä ehti kokee yheksän kuukauen yhteiselon aikana.

Ja niin sitä sitte muutettiin häntä koipien välissä takasin äitin nurkkiin koulun alkamisen kunniaks, vaikka vannoin neljä vuotta sitten lähtiessäni, että siihen taloon en takasin muuta.

Nyt sitten keskellä yötä päätin alottaa kirjottamaan blogia siitä, miten tuleva vuosi sujuu.


Alotin 27.7.2013 vuoden kestävät kansanopisto-opinnot Niittylahen opistossa Teatteri Rajarikossa (ent. Teatteri Väkivahva). Kolme kertaa oon TeaK:iin hakenu ja joka kerta tippunu kesken kaiken, usko alkaa jo hieman horjua sen suhteen. Tavotteena ois kuitenkin ens keväänä hakee myös NäTy:lle. Pääsykokeet sinne on kerran kolmeen vuoteen, joten saa nähä.. Yliopisto-opinnot onki se suurin syy, miks oon tähän koulutukseen alu alkaen hakeutunu. Suunnitelma oli mennä Lahteen samaiseen koulutukseen teatteri 1:lle, mutta eipä sinne noin vaan mentykään. Mutta Lahti se on Niittylahtiki!

Master bedroom a.k.a puolikas neljän hengen solusta. Magic?
Ensimmäisen päivän iltana ohjelmassa oli naaman sulattava ja persusta puuduttava kahen tunnin asuntolainfo, joka päätty kyllä hauskasti makkaran paistoon ja pihapeleihin. Toki just kotoaan ensimmäistä kertaa pois muuttaville se oli aiheellinen juttu.

Huomenna (kyllä se on huomenna, jos ei oo vielä menny nukkumaan, vaikka virallisesti vuorokausi on vaihtunu) aamulenkkeily alkaa heti 7, jännittävää! Eniten ehkä ootan tältä koulutukselta sen, että kunto kasvaa ja sitä, että joku piiskaa sen suhteen. Itekseen oisin niin aikaan saamaton, että kunto ei kyllä ikinä kasvas..

Mutta nyt, hyvää yötä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti